IPS - Integrated Planning System in Albania

Integrated Planning system ensures that management of public policy and finance is implemented in an efficient harmonised and integrated way. IPS ensures informed decision making based in evidences enabling the Government to clearly define strategic plan and financial resources allocation. IPS has been implemented since year 2000 as a long-term reform that ensures sustainability and modernisation of public administration.
IPSIS
AFMIS
EAMIS
news

Find out the latest news?

30 vjet bashkepunim Gjermani – Shqiperi

  Mirëmbrëma! E nderuar Ambasadore, Të nderuar pjesëmarrës! Patjetër që për mua është një event i veçantë që të marr pjesë dhe ta përshëndes 30 vjetorin e bashkëpunimit mes Shqipërisë dhe Gjermanisë, si dhe një ditë e mirë, e duhur…

Mbështetja suedeze në Shqipëri. Ahmetaj – Jamtim, “Nga 1 prilli, projekti I vlerësimit të pronës me vlerën e tregut

Ministri Ahmetaj takohet me Drejtoreshën Ekzekutive të Agjencisë Suedeze për Bashkëpunim Ndërkombëtar (SIDA), znj. Carin Jämtin Ministri i Financave dhe Ekonomisë, z. Arben Ahmetaj, priti sot në një takim Drejtoreshën Ekzekutive të Agjencisë Suedeze për Bashkëpunim Ndërkombëtar (SIDA), znj. Carin…